Η Άντα Πίτσου σπούδασε στην Αμερική και πήρε πτυχίο με διπλή κατεύθυνση, στο τραγούδι και τη σύνθεση στο Bennington College του Βερμόντ και μεταπτυχιακό στη σύνθεση στο New England Conservatory της Βοστώνης.
Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας σε συναυλίες του Μάνου Χατζηδάκη και σε ντουέτα με τον Βασίλη Λέκκα και συνέχισε γράφοντας μουσική για θέατρο (Χριστιάννα Λαμπρινίδου), χορό, μιμική (Αντώνης Κουτρουμπής) και video art (Δανάη Στράτου).
Τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται στις ατομικές της δουλειές.
Έχει βγάλει πέντε cd’s (2003-2011) όπου συνθέτει την μουσική, ενορχηστρώνει, γράφει τους στίχους και τραγουδά. Το καθένα από αυτά επικεντρώνεται τραγουδιστικά σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής ενώ παράλληλα πειραματίζεται ενορχηστρωτικά και με άλλα είδη.
Σταθεροί συνεργάτες στη δισκογραφική της πορεία σημαντικοί μουσικοί.
Θόδωρoς Κοτεπάνος,  Διονύσης Βερβιτσιώτης, 
David Lynch,  Γιώτης Κιουρτσόγλου και άλλοι.
Η προσωπική της δισκογραφία:
Μέθη (2003)
Υπόγεια Πτήση (2005)
Αστράφτουμε (2007)
Στριμάδι (2009)
Τελευταίοι Άγγελοι (2011)
Έχει κάνει συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2012 έχει στραφεί προς την performance, ενσωματώνοντας στα live της χορό και video art.
Copyright © 2014 All rights reserved - adapitsou.com - adapitsou@gmail.com
Copyright © 2014 All rights reserved
adapitsou.com - adapitsou@gmail.com
Copyright © 2014 All rights reserved - adapitsou.com - adapitsou@gmail.com
Copyright © 2014 All rights reserved - adapitsou.com - adapitsou@gmail.com